Wereldmuziek.jouwweb.nl
Home » vakantie Forum

    Vakantie Forum

Hier kunnen wij elkaar helpen door onze ervaringen te delen of als je zelf iets meer te weten wilt komen over een bepaald land - hotel - restaurant - enz.

Reactie plaatsen

Reacties

Rowan
4 jaar geleden

*TIPS VOOR WERELDMUZIEK?*

Wij, Stijn en Rowan, zijn bezig met een project tijdens onze wereldreis genaamd Project Passionfruit. Tijdens onze reis nemen we artiesten op uit verschillende landen, met verschillende culturen , verschillende muziekinstrumenten en muziek genres. Ons doel is om wereldmuziek en cultuur te delen via videoclips met originele nummers (geen covers).

Momenteel hebben we al opgenomen in India, Australie, Thailand, Indonesie en Maleisie. De volgende bestemming is Oeganda, maar de bestemming daarna is nog onbekend.

Heeft er iemand nog gave tips of suggesties voor bepaalde landen met een speciale music scene die wij niet mogen missen?

Thanks :)

Marcel (webmaster)
7 jaar geleden

Ik wil iedereen een heel fijn gezond muziekaal 2012 wensen met mooie vakantie's in het vooruitzicht.
En houd deze site goed in de gaten er is regelmatig een update en laat een reactie achter als er iets in uw ogen verbeterd kan worden.

Vriendelijke groet,
Marcel

kees
8 jaar geleden

Ik wil volgend jaar naar Sabo kan iemand mij vertellen wat hier allemaal te doen is en zijn er goede hotels ?

Marcel (webmaster)
8 jaar geleden

Hallo Monique,

Je kunt met alleen een ticket naar de Dominicaans republiek vliegen wel raad ik je aan om al een hotel te reserveren zodat je niet voor verassingen komt te staan maar meestal zijn er wel kamers te krijgen hoor,


Kijk maar eens op de site van www.sosuanieuws.com hier vind je veel informatie over hotels en wat je er allemaal kunt doen

monique
8 jaar geleden

Dankje wel voor jou informatie kun je ons ook vertellen waar wij het beste kunnen boeken en kun je met een losse ticket daar ook een hotel boeken ?

Marcel (webmaster)
8 jaar geleden

Hallo Monique,

Het licht er helemaal aan wat voor vakantie je wil willen jullie all inclusief of wil je echt iets van het land zien ik denk dat Sosua wel een geschikte plaats is om naar toe te gaan het licht 15 kilometer van puerto plata (luchthaven)je hebt daar alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie.
Er zijn verschillende resorts maar ook kleinere hotels ook zijn er verschillende buro`s waar je een excursie kunt boeken.
Er is een mooie strand waar verschillende barretjes en winkeltjes en restaurantjes dus je kunt daar de hele dag eten en drinken je hoort overal muziek en het is er erg gezellig s`avonds is het erg gezellig in de plaats sosua zelf ook verschillende cafe`s en restaurants maar ook disco`s er is ook een supermarkt waar je ook gewoon je dagelijkse dingen kunt kopen.
Ik hoop jullie iets verder te hebben geholpen veel plezier in het dominicaanse

monique
8 jaar geleden

hallo marcel, je hebt een leuke site zelf ga ik vaak met mijn man op vakantie en wij willen volgend jaar naar de dominicaans republiek daar zijn wij nog niet geweest heb jij of eventueel andere bezoekers nog tips voor ons waar we het beste naar toe kunnen gaan.

john, wijk bij duurstede
8 jaar geleden

Hallo ellen,
Je kunt overdag rustig alleen over straat maar blijf wel in de drukke gebieden ga niet de achteraf steegjes in.
s'avonds en snachts raad ik jou wel af om alleen te gaan probeer altijd dat je met een groep uitgaat zo kun je elkaar ook in de gaten houden maar laat je er niet van weerhouden om niet te gaan je kunt er heerlijk uitgaan je leert snel mensen kennen

Ellen
8 jaar geleden

Kan iemand mij vertellen of het s`avonds veilig is op straat in aruba en kun je alleen over straat

Marcel (webmaster)
8 jaar geleden

Zoals u gezien heeft zijn er weer leuke filmpjes toegevoegd op deze site, Heeft u opmerkingen of mischien een ander goed idee laat dan even een reactie achter zodat ik deze site nog mooier kan gaan maken met uw wensen.

Marcel (webmaster)
8 jaar geleden

Deel jou ervaring,

hier kun je andere mensen helpen die ook naar dat mooie land willen waar jij bent geweest deel je ervaring en als je natuurlijk tips hebt voor deze site dan hoor ik het graag.

Deze site heeft iedere dag een update dus blijf het goed in de gaten houden